Ruim 7.000 aanmeldingen! Bedankt!

23-08-2020 | 19:55

Het onderszoeksteam is de afgelopen week overspoeld met e-mails. Ruim 7.000 aanmeldingen kregen zij binnen. Dat betekent dat duizenden vrouwen samen met het Emma Kinderziekenhuis, door het doneren van hun eigen moedermelk, de strijd aan willen gaan tegen het coronavirus. Hoe gaaf is dat?!

Daarnaast stromen ook de donaties binnen van mensen die dit onderzoek een warm hart toe dragen. Bedankt voor jullie steun!

Help jij mee?

Zeven keer zoveel donoren betekent ook dat er zeven keer zoveel geld nodig is om nóg meer onderzoek te doen. Help jij mee? Doneren kan via deze website.

Art-onderzoeker Britt van Keulen is samen met haar team een beetje overweldigd door alle aandacht: "Borstvoeding is wereldwijd beschikbaar. Hoe mooi zou het zijn als wij mensen kunnen beschermen met een prachtig, natuurlijk én gratis product. Als het echt blijkt te werken, is dat zó bijzonder. We proberen iedereen zo snel mogelijk terug te mailen en een afspraak te maken om de melk op te halen."

Stichting Steun Emma draagt dit onderzoek een warm hart toe en probeert zoveel mogelijk geld in te zamelen om dit onderzoek mogelijk te maken. Jij kunt helpen: iedere donatie is welkom, alle beetjes helpen!
En door samen dit bericht te delen bereiken we nog meer mensen.