STEUN EMMA : 100 km door Limburg "Dutch Mountain Trail"

Ingrid de Jong

( Lid van team: @babiesareourbusiness )

van totaal € 2.000 (93%)

Al meer dan 10 jaar werk ik op de NICU van het AmsterdamUMC locatie VUMC. Begin volgend jaar gaan de neonatale afdelingen van locatie AMC en VUMC samen. Er wordt een gloednieuwe singlebed unit gebouwd.

De wandeling met een vriendin stond al gepland, maar ik heb er nu een sponsorwandeling van gemaakt als extra motivatie. 100 km, met rugzak in 6-7 dagen. Ik voel de spierpijn nu al.

Met een geweldig mooi doel, een donatie voor onze nieuwe NICU; elke familie zijn eigen kamer vol rust en privacy.

https://www.instagram.com/babiesareourbusiness/

Bekijk alle

DMT mei/ juni 2021

04-06-2021 | 22:06 Dutch Mountain Trail 2021 Zondag 30 mei gestart met dit voor ons vijf-daags avontuur. Nog nooit zo lang, zo ver, met rugzak gewandeld. Het was een avontuur met veel, heel veel zon. Lopen door bossen, over grasvelden vol met boterbloemen, klaprozen en orchideeen, door riviertjes en over 7 heuvels plus de Vaalserberg. Qua schoenen voorbereid, maar niet qua afstand. Blaren op dag twee, maar met de juiste pleisters was het vol te houden. Het landschap was adembenemend mooi, bijna alle paden onverhard. Weinig dorpjes, nog minder terrasjes dus uitkienen met eten en water. Wat hebben we genoten en wat ben ik blij en trots op het bedrag dat ik heb opgehaald voor de nieuwe NICU van het AmsterdamUMC. Bedankt iedereen voor de support, echt super.   
Lees meer