@babiesareourbusiness

Een sportief steentje bijdragen aan de bouw van onze nieuwe afdeling!
van totaal € 10.000 (92%)

Dagelijks zorgen wij voor de allerkleinste en meest kwetsbare patiëntjes van het Amsterdam UMC. Te vroeg geboren baby’s van soms nog geen 500gr. Maar ook op tijd geboren baby’s komen soms in nood tijdens of vlak na de geboorte en hebben dan onze intensieve zorg nodig. Het werk op onze IC neonatologie is technisch en uitdagend maar ook erg persoonlijk. Van de allereerste keer buidelen tot het bereiken van een mooi nieuw gewicht.
Elke mijlpaal vieren we!

Zondag 21 november lopen wij de allereerste editie van de VUmc tot AMC loop. En jij kunt ons hierbij steunen door een bedrag te doneren. Zo bouwen we al hardlopend en/of wandelend een beetje mee aan onze nieuwe afdeling en kunnen we daarmee nieuwe mijlpaaltjes voor de allerkleinsten mogelijk maken!

Bouw jij ook met ons mee..
Met jouw bijdrage kunnen wij begin 2022 de eerste single-bed units in gebruik nemen. Op deze nieuwe kamers kunnen ouders 24/7 bij hun kind zijn en blijven tweelingen bij elkaar. Ook komen er Couplet Care kamers waarbij moeder en kind samen kunnen verblijven, ook als de moeder zelf zorg nodig heeft. Dat is uniek in Nederland! 

Zo kun jij meehelpen:   
* Doneer via deze pagina en deel waarom jij bijdraagt aan #nieuwemijlpaaltjes. 
* Behaal of deel zelf een nieuwe mijlpaal. Denk aan een afstand die je lopend, fietsend of zwemmend af wil leggen. Of de nieuwste mijlpaal van jouw kind die je met ons wilt delen!

Bekijk alle

Finish 🙌🏼

08-05-2022 | 18:00 Een jaar geleden begonnen we samen met Steun Emma de #nieuwemijlpaaltjes actie 💪🏼 Zo bouwde we op een sportieve wijze een beetje mee aan onze nieuwe afdeling. Helaas konden we door de COVID maatregelen onze gestelde doelen niet behalen 😢 Maar vandaag was het eindelijk zover, we stonden weer aan een startlijn en samen volbrachte we de Beemster Erfgoed Marathon 🏃🏻‍♀️🚴🏼‍♀️ Bij deze willen we alle donateurs bedanken, dankzij hun gulle giften haalde we ruim €9000 op!! 💜
Lees meer