De HOOFDzaak van Lisa

Lisa Maas
van totaal € 3.000 (23%)

Als forensisch orthopedagoog bij een TOP-GZZ instelling weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat er voortdurend onderzoek wordt gedaan naar vernieuwing en verbetering van behandelingen voor jongeren met psychische problematiek. Samen met mijn collega’s ga ik in september van Verona naar Maastricht reizen. Zij op de fiets, ik als één van de bestuurders van de teambus. Dit met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor ONZE HOOFDZAAK.

www.onzehoofdzaak.nu 

Te veel kinderen en jongeren hebben psychische problemen. Ze snijden zichzelf of zijn agressief naar anderen. Of ze zien of spreken bijna niemand. Ze hongeren zichzelf uit of zitten gevangen in angst. En in het ergste geval zijn ze liever dood, dan in leven. Deze kinderen en jongeren zijn onze HOOFDzaak. Wij willen de allerbeste zorg voor hen. Topzorg dus.

40% van de specialistische behandelingen voor kinderen en jongeren met psychische problemen slaat nog onvoldoende aan. Dit percentage moet naar 0% en dat kan door middel van onderzoek, maar daar is geld voor nodig. 

Deze ACTIE is specifiek bedoeld om 30.000 euro op te halen voor het onderzoek naar de effectifiviteit van de G-Moji app. Een tool waarmee jongeren in psychische nood meer zicht en grip krijgen op hun emoties.

Hoe wij geld gaan inzamelen? Door te fietsen!

In september vindt een congres plaats in Italië, Verona. Het congres gaat over behandelingen voor jongeren met complexe gedragsproblemen. Acht collega's die werken bij de Bascule en Spirit, vliegen daarheen, maar…….fietsen terug. Van Verona tot en met Maastricht. Steun hen in deze nietsontziende en uitputtende fietstocht voor onze HOOFDzaak.

Bekijk alle
15-09-2019 | 07:50
13-09-2019 | 18:27
12-09-2019 | 13:49 Save the young!
12-09-2019 | 13:36 Top actie. Heel belangrijk. Jammer dat dit van particulieren moet komen.
10-09-2019 | 20:10