@babiesareourbusiness

Een sportief steentje bijdragen aan de bouw van onze nieuwe afdeling!
van totaal € 4.000 (94%)

Dagelijks zorgen wij voor de allerkleinste en meest kwetsbare patiëntjes van het Amsterdam UMC. Te vroeg geboren baby’s van soms nog geen 500gr. Maar ook op tijd geboren baby’s komen soms in nood tijdens of vlak na de geboorte en hebben dan onze intensieve zorg nodig. Het werk op onze IC neonatologie is technisch en uitdagend maar ook erg persoonlijk. Van de allereerste keer buidelen tot het bereiken van een mooi nieuw gewicht.
Elke mijlpaal vieren we!

Het aankomende halfjaar gaan wij toe werken naar sportieve mijlpalen. En op de weg naar deze mijlpalen toe gaan we geld inzamelen. Zo bouwen we al hardlopend en/of wandelend een beetje mee aan onze nieuwe afdeling en kunnen we daarmee nieuwe mijlpaaltjes voor de allerkleinsten mogelijk maken!

Bouw jij ook met ons mee..
Met jouw bijdrage kunnen wij begin 2022 de eerste single-bed units in gebruik nemen. Op deze nieuwe kamers kunnen ouders 24/7 bij hun kind zijn en blijven tweelingen bij elkaar. Ook komen er Couplet Care kamers waarbij moeder en kind samen kunnen verblijven, ook als de moeder zelf zorg nodig heeft. Dat is uniek in Nederland! 
Zo kun jij meehelpen:   
* Doneer via deze pagina en deel waarom jij bijdraagt aan #nieuwemijlpaaltjes. 
* Behaal of deel zelf een nieuwe mijlpaal. Denk aan een afstand die je lopend, fietsend of zwemmend af wil leggen. Of de nieuwste mijlpaal van jouw kind die je met ons wilt delen!

Bekijk alle

Emma mok

09-08-2021 | 12:00   Het is een drukke periode! Waar veel mensen nu vakantie hebben werken wij nog een aantal weekjes door. En daarnaast moet er natuurlijk ook getraind worden. Ondanks dat alles vonden we toch nog de tijd om een mokken verkoop actie op te zetten. Want zeg nou zelf, als er een speciale Steun Emma Blond Amsterdam mok is dan wil je die natuurlijk hebben. Die gedachte deelde veel collega's want binnen no time waren alle mokken verkocht. Dat betekend dat we €440 kunnen optellen bij ons totaalbedrag!Bij deze ook een dankjewel voor Blond Amsterdam voor het ontwerpen van deze mooie mok!
Lees meer