@babiesareourbusiness

Een sportief steentje bijdragen aan de bouw van onze nieuwe afdeling!
van totaal € 10.000 (92%)

Dagelijks zorgen wij voor de allerkleinste en meest kwetsbare patiëntjes van het Amsterdam UMC. Te vroeg geboren baby’s van soms nog geen 500gr. Maar ook op tijd geboren baby’s komen soms in nood tijdens of vlak na de geboorte en hebben dan onze intensieve zorg nodig. Het werk op onze IC neonatologie is technisch en uitdagend maar ook erg persoonlijk. Van de allereerste keer buidelen tot het bereiken van een mooi nieuw gewicht.
Elke mijlpaal vieren we!

Zondag 21 november lopen wij de allereerste editie van de VUmc tot AMC loop. En jij kunt ons hierbij steunen door een bedrag te doneren. Zo bouwen we al hardlopend en/of wandelend een beetje mee aan onze nieuwe afdeling en kunnen we daarmee nieuwe mijlpaaltjes voor de allerkleinsten mogelijk maken!

Bouw jij ook met ons mee..
Met jouw bijdrage kunnen wij begin 2022 de eerste single-bed units in gebruik nemen. Op deze nieuwe kamers kunnen ouders 24/7 bij hun kind zijn en blijven tweelingen bij elkaar. Ook komen er Couplet Care kamers waarbij moeder en kind samen kunnen verblijven, ook als de moeder zelf zorg nodig heeft. Dat is uniek in Nederland! 

Zo kun jij meehelpen:   
* Doneer via deze pagina en deel waarom jij bijdraagt aan #nieuwemijlpaaltjes. 
* Behaal of deel zelf een nieuwe mijlpaal. Denk aan een afstand die je lopend, fietsend of zwemmend af wil leggen. Of de nieuwste mijlpaal van jouw kind die je met ons wilt delen!

Bekijk alle

Geen Dam tot Damloop of Londen Marathon 😢

19-09-2021 | 10:00 Vandaag hadden we eigenlijk aan de start van de Dam tot Damloop willen staan 🏃🏻‍♀️🏃🏼‍♀️en over twee weken had een van ons de Londen Marathon willen rennen.. Helaas gaan we deze mijlpalen door COVID niet behalen, maar wij laten ons niet zomaar uit het veld slaan. De afgelopen maanden hebben we met onze sponsoractie al bijna €4000 opgehaald voor onze nieuwe afdeling. Dit bracht ons op een nieuw idee 💡 als onze hardloopevenementen niet doorgaan dan stippelen we toch zelf een route uit. Dus in november rennen wij de eerste editie van de VUmc tot AMC loop! Toepasselijker kan het niet toch. En volgend jaar, dan vind je ons gewoon weer aan de start van de Dam tot Damloop. En… wordt hopelijk die marathon alsnog gerend 😉 Jij kunt ook nog steeds een steentje bijdragen door een donatie te doen via onze actiepagina ❤️
Lees meer