Vondelgym roeit voor het Emma Kinderziekenhuis

Op 28 september gaan we roeien in Vondelgym Zuid (Eduard van Beinumstraat 110, 1077 ZZ Amsterdam) voor Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. We roeien voor ernstig zieke en vroeg geboren kinderen. Het doel is om geld in te zamelen voor de verbouwing van de nieuwe afdeling Neonatologie.

De ambitie is om IC Neonatologie Emma Kinderziekenhuis, uit te laten groeien tot een toonaangevend expertisecentrum van wereldniveau. Een nieuwe afdeling voor veel te vroeg geboren en ernstig zieke pasgeborenen. De start van het leven van deze kinderen heeft een enorme impact op de kwaliteit van hun leven als opgroeiend kind en later als volwassene. Daarom verdienen zij onze allergrootste aandacht en beste zorg.

Roei mee om dit doel te ondersteunen!

Je kunt je als team opgeven (minimaal 4 personen en maximaal 8 personen) of je kunt individueel meedoen. De individuele challenge houdt in dat je 10 minuten roeit en bij de team challenge roei je met je team een uur.   

Er zijn máár 40 plekken voor de individuele challenge en 10 plekken voor teams. Vol = vol

Tussen 14.00 uur en 15.00 uur zullen de teams roeien.  

Tussen 15.00 uur en 16.00 uur is de individuele challenge. 

Omdat we maar een beperkt aantal plaatsen hebben vragen we een minimale donatie van de roeiers om te verzamelen bij vrienden en familie. Wil je meedoen als team, dan vragen we een minimaal sponsorbedrag van 100 euro, wil je meedoet als individu dan vragen we een minimaal sponsorbedrag van 25 euro.

Als je klikt op "Roei mee" kun je je als individu of als team aanmelden. 

Het team van Vondelgym 

 

Bekijk alle
29-09-2019 | 11:13 Aan: Roeien voor de verbouwing van de nieuwe afdeling IC Neonatologie Lieve Norah, ik vind het een super goede actie! Heel goed dat je je voor zo een goed doel in zet!! XXX Floortje
Bekijk alle

Bedankt voor een geweldige eerste editie!

29-09-2019 | 14:03 Beste toppers! Wat zijn wij ongelofelijk dankbaar en blij met jullie inzet gisteren. De sfeer was geweldig en de opbrengst van ruim 11.000 euro fantastisch! Wij willen jullie enorm bedanken voor alles. Het was een geweldige eerste editie en we zien jullie graag volgend jaar weer. Groet namens het hele team van Vondelgym en Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis
Lees meer