Fiets mee met Emma's Nazomertoer op 11 september 2022!

Op zondag 11 september 2022 organiseert TFC Weesp Emma's Nazomertoer.

De afgelopen jaren hebben we ons met Emma’s Nazomertoer ingezet voor de realisatie van een nieuwe afdeling voor te vroeg geboren en ernstig zieke baby’s in het Emma Kinderziekenhuis van Amsterdam UMC. Afgelopen maart was het zover: het eerste deel van de IC Neonatologie opende haar deuren. Een expertisecentrum op wereldniveau waar de allerbeste zorg voor zowel moeder als baby gegeven kan worden. Het resultaat is prachtig: nieuwe technologie, nieuwe tools en meer rust en privacy voor de ouders en het kind.

Ook dit jaar zullen we weer gaan fietsen voor de IC Neonatologie van het Emma Kinderziekenhuis, want volgend jaar zal het tweede deel van deze gloednieuwe afdeling haar deuren openen. Zo kunnen nog meer te vroeg geboren- en ernstig zieke baby’s de allerbeste zorg krijgen die zij verdienen.

Kom ook in beweging voor de allerkleinsten!
Er staan drie prachtige routes voor jullie klaar van 35, 70 en 100 km door het Groene Hart ten zuidwesten van Weesp. 
Fiets mee en laat je sponsoren voor het Emma Kinderziekenhuis. Klik op ´Ik fiets mee´, maak je eigen sponsorpagina of teampagina aan en vraag je vrienden en familie om je te helpen dit doel te steunen.
Let op: vergeet je niet in te schrijven voor het evenement via onderstaande link.

Inschrijven via Fietssport.nl
Voor €10 fiets jij mee en krijg jij een lekkere kop koffie of thee bij de start. En dat is niet alles, want voor € 15 euro koop je een echte Emma beer voor jezelf en geef je een kind dat wordt opgenomen in het Emma Kinderziekenhuis ook zo’n beresterk vriendje. Een steuntje in de rug tijdens de spannende tijd in het ziekenhuis.
Inschrijving is alléén mogelijk via voorinschrijving tot de dag voor het evenement via Fietssport.nl. We houden rekening met de RIVM en NTFU-richtlijnen.

Bekijk alle
11-09-2022 | 10:55 Aan: Iedere euro voor Emma!
11-09-2022 | 10:37 Aan: mmk
11-09-2022 | 08:45 Aan: Team MMK
10-09-2022 | 16:38 Aan: Samen in beweging voor Emma Natuurlijk steun ik dit Jan. Succes
09-09-2022 | 21:57 Aan: Iedere euro voor Emma!