Fiets mee met Emma's Nazomertoer!

Op 13 september 2020 organiseert TFC Weesp Emma's Nazomertoer.

Een speciale fietstocht met aantrekkelijke routes van 35, 70 en 100 km in het Groene Hart ten zuidwesten van Weesp. De volledige opbrengst van deze fietstocht komt ten goede aan de realisatie van een nieuwe afdeling voor te vroeg geboren - en ernstig zieke baby’s in het Emma Kinderziekenhuis.

De ambitie is om IC Neonatologie van Amsterdam UMC uit te laten groeien tot een toonaangevend expertisecentrum van wereldniveau. Een nieuwe afdeling voor veel te vroeg geboren en ernstig zieke pasgeborenen. De start van het leven van deze kinderen heeft een enorme impact op de kwaliteit van hun leven als opgroeiend kind en later als volwassene. Daarom verdienen zij onze allergrootste aandacht en beste zorg. Jouw bijdrage gaat naar innovaties en de nieuwste technologieën op het gebied van IC Neonatologie, hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek en extra voorzieningen voor de te vroeg geboren- en ernstig zieke baby’s en hun ouders.

Kom ook in beweging voor de allerkleinsten!
Fiets mee en laat je sponsoren voor het Emma Kinderziekenhuis. Klik op ´Ik fiets mee´, maak je eigen sponsorpagina of teampagina aan en vraag je vrienden en familie om je te helpen dit doel te steunen.
Let op: vergeet je niet in te schrijven voor het evenement via onderstaande link.

Routes

De 35 km gaat via Abcoude en Nigtevecht terug naar Weesp.
De 70 km gaat via De Hoef, Wilnis, Baambrugge en Nigtevecht terug naar Weesp.
De 100 km gaat via Vrouwenakker en Papenveer naar Nieuwkoop. Langs Meije en Woerdense Verlaat naar Wilnis, Baambrugge en Nigtevecht terug naar Weesp.

Inschrijven
Het inschrijfgeld is €10, inclusief een consumptie van de bar. Inschrijving is alléén mogelijk via voorinschrijving tot de dag voor het evenement via Fietssport.nl. We houden rekening met de RIVM en NTFU-richtlijnen.

 

Bekijk alle
13-09-2020 | 20:59 Meer ruimte voor de allerkleinsten en hun ouders op de afdeling IC Neonatologie. Samen in beweging voor Emma!
13-09-2020 | 09:50
11-09-2020 | 17:05
11-09-2020 | 16:47 Fantastische sportieve actie voor het goede doel door mijn favoriete wielerclub💕
28-08-2020 | 18:31 Voor meer ruimte op de nieuwe afdeling IC Neonatologie, zowel voor de allerkleinsten als hun ouders.