Coronavirus: steun de kinderen in het Emma Kinderziekenhuis!

van totaal € 15.000 (63%)

Ziek zijn is niet leuk. Zeker niet tijdens het coronavirus. 
De kinderen in het Emma Kinderziekenhuis kunnen jouw steun nu extra goed gebruiken. Hun broertjes en zusjes mogen tijdelijk niet meer op bezoek komen en de activiteiten op de afdeling kunnen niet doorgaan. Juist wanneer je in het ziekenhuis ligt is structuur, maar ook afleiding en ontspanning heel belangrijk. Het is al spannend genoeg! 

Jij kunt ons helpen!
Iedere donatie helpt. Doe mee met onze actie en draag bij aan nieuw spel- en knutselmateriaal voor op de kamers. Hiermee geef je de kinderen een steuntje in de rug en zorgen we er samen voor dat ze zich kunnen ontspannen in deze zorgelijke tijd. Tevens helpt jouw bijdrage aan de financiering van VR-brillen voor kinderen, om hen voor te bereiden op complexe operaties en medicatietoediening. Dit zorgt voor een stuk pijn- en stressreductie en het ‘veraangenamen’ van de kinderbehandelkamers. 

Ik wil graag helpen met mijn bedrijf, kan dat ook?
Jazeker! We denken graag met je mee. Samen kunnen we deze tijd draaglijker maken voor gezinnen die al een moeilijke tijd hadden, maar door het coronavirus voor nog grotere uitdagingen komen te staan. Ook als bedrijf kun je via deze pagina direct doneren. Heb je een ander idee of wil je iets in natura doneren? Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk alle
08-12-2020 | 11:36 Een bijdrage aan ontspanning en afleiding voor de kinderen in het ziekenhuis.
05-09-2020 | 13:51 Onze zoon Bor is deze week opgenomen geweest voor een operatie op afdeling Fauna. Iedereen en alles in het Emma kinderziekenhuis zorgt ervoor dat het een fijnere ervaring was ondanks alle maatregelen. Wat een liefde voor alle kinderen!
19-08-2020 | 11:28
15-05-2020 | 11:34 Zodat Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis extra/leuke dingen kan doen voor de zieke kinderen die dat zo hard nodig hebben, zeker nu in Corona tijd.
30-04-2020 | 08:09
Bekijk alle

Giving Tuesday

05-05-2020 | 11:35 Wist je dat het vandaag naast Bevrijdingsdag ook Giving Tuesday is? Een wereldwijde dag voor het geven. Deze editie staat geheel in het teken van de strijd tegen het coronavirus. Bij Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis we jullie heel dankbaar voor iedere donatie. Klein of groot, elke bijdrage helpt om de kinderen in het Emma Kinderziekenhuis te steunen in deze moeilijke tijd.  
Lees meer