De Hoofdzaak van Anouk

Anouk Bruto
van totaal € 3.000 (35%)

...Leven is als lopen en leren fietsen, bewegen om vooruit te komen!

Het leven is en blijft een uitdaging hoe jong of hoe oud jij jezelf kan en mag prijzen.

Leven is Kilometers maken. En dit ga ik ook samen met collega's met dit fantastische actie realiseren: Kilometers maken om zo de kinderen en jongeren de tools te blijven geven om op hun weg nog verder vooruit te komen.  Laten wij samen een verschil maken. Doe dit samen met mij door ieder een steentje bij te dragen.  Doneer en sponsor de Actie van HOOFDzaak. Ieder steentje draagt bij aan het groot geheel. 

Ik geloof echt dat wij er samen voor kunnen zorgen, op welk wijze dan ook dat kwetsbare kinderen en jongeren steeds optimale zorg kunnen krijgen. Samen, net zoals ik en mijn collega's dit continu blijven uitdragen. 

Een bijdrage aan een steeds beter en optimale zorg bieden in de gezondheid en de zorg van kwetsbare kinderen is voor mij hartzaken.  Mijn streven: Waar ik kan samen een bijdrage leveren, zodat kinderen echt kind kan en mag zijn. En dat ieder jongere de volgende stap kan nemen richting volwassenheid met alle kansen die hiervoor nodig zijn. Samen zetten wij middels ons organisaties, als collega's blijvend in voor de welzijn en gezondheidszorg van velen Kinderen en Jongeren.

Hierbij kan jij ook helpen. Sponsor ons en sponsor ook mij om hierin nog meer te kunnen betekenen!  Geef kinderen en jongeren hiermee ook een blijvende kans op uitstekend en steeds vernieuwde zorg.  

 

Kinderen en jongeren zijn ons grootste Goed!

 

Alvast bedankt ook namens de kinderen en de jongeren!

 

Anouk

 

Bekijk alle
14-09-2019 | 09:06
12-09-2019 | 20:16 Mooi beschreven !!!! Succes
09-09-2019 | 08:23
08-09-2019 | 17:55
08-09-2019 | 09:17